GRAVEFILLER var den internet-spiller, som vi først lagde sådan rigtigt mærke til.

En af de første gange det skete var, da han spillede Opposing Force på en server mod mange andre spillere, herunder Lucky og DiNO. Især disse to nærmest massakrerede ham og hans hold. Derfor bad han til sidst, men først efter flere timers spil, om ikke [+35]’erne nok ville skifte hold. Dét var vanvittigt sjovt, og vi vil aldrig glemme den aften.

Senere blev rollerne desværre byttet dramatisk om, men det var i Counter-Strike, da vi begyndte på dette herlige spil.

GRAVEFILLER fik på baggrund af ovennævnte episode inspiration til at danne den berømte [*DRUNK*] klan sammen med Peppi, som i øvrigt hører til i Holland. De har også samlet et hold i USA, og kaptajnen dér hedder [*DRUNK*]Phantasym.

[*DRUNK*]-klanen har foreløbigt deltaget i CPL turneringen en enkelt gang. Det foregik i december 2001 uden videre held, idet én af dommerne, ligesom de var ved at vinde en kamp i 2. runde, kom til at sparke strømstikket ud af computeren. Ved den samme turnering havde GRAVEFILLER haft fornøjelsen af at møde vores store og tapre "high-ping" medlem spiff, da han som gæst og tilskuer deltog i denne turnering.

GRAVEFILLER deltog i vores første klan samling i 2001. Sammen med Peppi deltog han tillige i det berømte DISA LAN i 2002, og endelig så vi ham igen til vores klansamling i 2002.
Hver gang vi møder ham undrer vi os alle over hvad der mon er sket med den skarpe FORUM og TagWall skribent, som aldrig har, og nok aldrig vil, finde sig i noget fra nogen som helst.

 

 


Svagt af fortidens tåger fornemmer man dannelsen af [RBBOT]. Det var i de glade Quake2 dage i 1998. Finn blev dannet nogenlunde samtidig. Onde tunger siger, at Finn begyndte at spille på [+35] servere for minimum 2 år siden. Endnu ondere tunger siger, at man ikke kan se, at han har spillet så længe. Han har i hvertfald selv udtalt ”Jeg har ingen ynglingsvåben og rammer lige dårligt med det hele”.

Har Finn en forkærlighed for fy_iceworld hænger det sammen med hans indre isbjørn. Under det umiddelbare godmodighede ydre gemmer der sig et bjørnehjerte, der ikke viger tilbage for et par fremadstormende spillere. ”AARRRRRGGGGHHHHHH” lyder brølet når han kaster sig ind i kampen, hvorefter radiotavsheden som regel atter sænker sig. Sådan skete det også på Grønland, da han besøgte hans bror og klanmedlem [+35]TheEye. Selvom det ikke er ham, der trækker det længste strå i infight, er det dog sjældent, at man hører Finn kommentere sit eget uheld eller andres held (det skulle dog lige være når den bitre strid står mellem brødrene). For Finn er det bare et spil, og døden skal have en årsag! Derfor er CS af nogen blevet omdøbt til FF (Find Finn) – fordi den efterfølgende korrespondence over chatten ofte giver anledning til en god latter.

Den principielle Finn lader aldrig RBBOT-klanen dø. Heller ikke selvom han skulle blive det sidste aktive medlem. En prisværdig indstilling i en verden, hvor klaner udskiftes som underbukser, og hvor man knap kan spille under samme nick mere end en uge ad gangen. Den principielle Finn spiller ALDRIG terrorist. Uanset om banen er en T-bane eller CT-bane, er Finn altid på de ”godes” side - hvis han vel og mærke selv kan bestemme. Dog er der aldrig slinger i valsen, hvis holdene er skæve, og selvom han afskyr T, springer han beredvilligt over.

 Den hjælpsomme Finn viger ikke tilbage for noget problem, hvis der er et sådant. Også selvom det betyder, at opmærksomheden for spillet daler med 100%. For det er kun et spil, og det er nu engang vigtigere, at vi hjælper hinanden, så godt vi kan.

Med sine 44 år og sit væsen er man sikker på det, når man møder Finn på serverne. Kig efter en trind CT, der gerne står ovre i den ene side af spawn, hvor han hjælper en kollega med at reloade.

 

 


Beskrivelse på vej.

 

 


Beskrivelse på vej, selv om dette medlem nærmest er ubeskrivelig.... >:o)

 

 

Æresmedlemmer Frataget deres Titel.


Jumpman stiftede den fantastiske [DISA]-klan.

Første gang vi rigtigt lagde mærke til ham og hans kumpaner var til vores CG 2001, hvor 4 forskellige hold fra vores klan virkelig gav dem en kæmpe røvfuld.

Efter den weekend fortsatte Jumpman og hans kumpaner alligevel med at demonstrere den modige fighter-ånd, som de altid spiller med på vores servere. Siden da har de alle forbedret deres evner, og vi kan ikke længere slå dem efter behag.

Jumpman selv viste den samme ånd, da [DISA] i foråret var vært for et stort LAN-party i København.
Mange spillere, fra alle de forskellige klaner som har spillet på vores servere gennem lang tid, deltog dér. Det var en glimrende mulighed for se alle de ansigter, som gemmer sig bag de mere kendte nicks.

Selvom strømmen konstant gik, og alle andre værter ville have givet op, så kæmpede han indædt videre for at få det hele til at virke, og det lykkedes da også til sidst. Selv kaffe og morgenmand blev nærmest serveret på sengekanten af Jumpman og hans venner.

Kort tid efter dette party lukkede [DISA] sit hold, og de seks medlemmer skiftede over til [LSD] i stedet, men også denne Klan lukkede ned. Så gjorde vi alle, hvad vi kunne for at få overtalt Jumpman til at genrejse [DISA] - og det lykkedes. De er efterhånden vokset til en temmelig stor klan med mange aktive medlemmer.

Vi afholder temmelig ofte, og snart som en fast tradition, de såkalte "DISA-Fun Nights" på en af vores CW servere, og deltagende spillere findes typisk ved "først til mølle princippet", fri tilmelding på både vores og deres FORUM.

 

 

Clan [+35] Headquarter