Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 Fars fæle hakkedrenge

Note: Du skal være tilmeldt for at skrive indlæg.
Tilmeld dig her. Tilmelding er gratis!

Skærmstørrelse:
Brugernavn:
Kodeord:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Tekst:

* HTML er slået FRA
* Forum-koder er slået TIL
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

E M N E    VISNING
[+35]Shotgun Joe Posted - 28 Apr 2006 : 19:06:02
Det er egenligt ikke en opskrift, bare et inspirationsforeslag.
Da jeg jo både er RET glad for at lave mad og, som de fleste ved, for chili, spicer jeg tit den daglige køkkenaktion op med chili og andre krydderier. "Boller i curry" er et godt eksempelt på det.

Når den hjemme hos os står på hakkebøffer, som jo er en nem og gedin ret, plejer jeg altid at "choppe" dem til mig op:
Et passende skud AWP sovs,
lidt spidskommen og hvidløg,
plus et par dråber soya,
er ca. hvad jeg plejer at ældte ind i det hakkede oksekød.
En ganske enkel måde, at gøre en, efter min smag, lidt for fersk ting mere spændende.

Når jeg rigtig går til den, kan jeg også finde på at:
Putte en god klump feta ost ind i midten af både frikadeller og hakkebøffer. - Og så måske en skive bacon omkring, holdt på plads af en ½ tandstikker.
Fidusen er at:
De skal være ca. dobbelt så høje som normalt og steges ved lavere temperatur, så de ikke bliver brændte i kanten, før feta'en smelter.

God fornøjelse med at eksperimentere med det Danske køkken.

Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.2 sek. Snitz Forums 2000