Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 Få gang i stegeso'en >8+D

Note: Du skal være tilmeldt for at skrive indlæg.
Tilmeld dig her. Tilmelding er gratis!

Skærmstørrelse:
Brugernavn:
Kodeord:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Tekst:

* HTML er slået FRA
* Forum-koder er slået TIL
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

E M N E    VISNING
[+35]Shotgun Joe Posted - 03 Sep 2009 : 15:14:13
Ja ja, væk med de platte bemærkninger - det er IKKE en ho' fra Stege!
Hvis du ikke ved hvad en "stegeso" er, så kik engang her:
http://www.roemertopf.de/english/produkte_roemertopf.htm
Jeg vil kraftigt anbefale at man køber netop en Römertopf og ikke anvender en glaseret udgave, da Römertopf'en nemlig kan "ånde" gennem det porøse ler.

Jeg købte en sidste år og NØJ jeg er blevet glad for den

Det unikke ved en stegeso er at:
Man kan lave langtidsstegning, uden at maden bliver tør, ideel til slowfood.
Stegeso'en "damp-steger" det man putter i den og al saft og kraft bliver i den. Der er ingen grund til at tilsætte ekstra fedt eller olie, da det er meget svært at brænde noget på i den. - Så er der også tænkt på den slange linje

Tips & tricks til brug af stegeso.

Does:
* Sæt den i blød, mindst 1 time før brug.
* Vask den grundigt med vand og sæbe efter brug.
* Pas godt på den, den tåler ikke en tur på gulvet.

Dont's:
* Udsæt den aldrig for store temperatur forskelle.
* Sæt den altid i en kold ovn.
* Vendt med at vaske den af, til den er kølet af.

Jeg vil derfor give jer mine yndlings opskrifter, på mad jeg laver i stegeso.
3   N Y E S T E    I N D L Æ G    (Nyeste først)
[+35]Jumpman Skrevet - 03 Sep 2009 : 21:32:54
Det var nu ikke lige den form for urt jeg tænkte på, jeg mente nu sådan en urt man går uden for, for at hygge sig med :-)

God Dansk Pollen Urt
[+35]Shotgun Joe Skrevet - 03 Sep 2009 : 20:30:40
HELT sikkert dær Jumpy!
Jeg har lavet 23 timian i år og rosmarin, karry urt, løvstikke, merrian, koriander og flere fenikkel frø jeg man kan bruge på et helt liv!

Efter at have haft min hvidløgs- og chili periode, er jeg nu gået ind i min grønne krydderurte periode.

Jeg melder mig naturligvis til køkkentjeneste
[+35]Jumpman Skrevet - 03 Sep 2009 : 19:50:14
4 indlæg nu har man ikke hørt fra dig i 100 år så kommer der 4 lige efter hinanden :-)

Håber også du har en god opskrift med til CG2009, noget grønt dansk krydder urt f.eks :-)

Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.2 sek. Snitz Forums 2000