E M N E VISNING |
[+35]Shotgun Joe |
Posted - 04 Sep 2009 : 18:53:14 Dette er ugen bedste forsøg, som var særdeles vellykket. Dette er ikke en Thailandsk ret, men bare mig der lod mig inspirere af et indkøb hos min lokale Thailandske grønsagspusher.
Du skal bruge:
50 g Garlanga rod (Thailandsk ingefær, men kan ikke erstattes af ingefær). 2-3 Fed hvidløg. 2-3 stilke lemongrass. 1 s.spk. Koriander frø. 1 s.spk. Spidskommen. En god sjat lys Thailandsk soya.. 2 Lime. En Spids chili. En Spids gurgemaje (til farve)
5 Pangasius filere (eller anden lys fisk, som er fin i kødet).
Sådan gør du: Rist koriander frø og spidskomme let. Riv skallen af de to lime og pres saften. Put det hele (dog ikke fisken) i en stor morter (eller brug en elektrisk hakker/foodprocessor) og mas det til en ensartet masse. Læg fisken in en beholder med låg og hæld marinaden over. Lad det hele stå og trække natten over i køleskabet.
Næste dag skal filerne steges, eller grilles, et par minutter på hver side, ved kraftig varme. Hæld væsken fra de marinerede fisk, over i en kasserolle, kog op og jævn til sovs. Server med rig.
Dette er en dejlig ret, men en mild, men markant lime samg. |
1 N Y E S T E I N D L Æ G (Nyeste først) |
[+35]Jumpman |
Skrevet - 04 Sep 2009 : 21:48:38 Lyder lækkert den vil jeg lave til min kone en dag jeg får tid så bliver hun så glad :-) |
|
|