Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 Rensdyr medalionger

Note: Du skal være tilmeldt for at skrive indlæg.
Tilmeld dig her. Tilmelding er gratis!

Skærmstørrelse:
Brugernavn:
Kodeord:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Tekst:

* HTML er slået FRA
* Forum-koder er slået TIL
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

E M N E    VISNING
[+35]Shotgun Joe Posted - 17 Feb 2010 : 14:34:31
Min første lille opskrift, herfra det lav arktiske Nuuk:

Køb et par kilo rensdyr ryg på brættet.
Befri mørbraderne for for sener, vær forsigtig, da det er vanvitigt mørt.
Skær i en tomme tykke skiver og drys med salt og pebber.

Hvis du kan li' en rød bøf, så er det her det ULTIMATIVE!
Jeg har aldrig i mit liv fået så mørt og velsmagende kød!!!

Smagen er meget lig oksekød, men en smugle mere vildtagtigt.
Absolut en Grønlandsk delikatesse som SKAL prøves!!
5   N Y E S T E    I N D L Æ G    (Nyeste først)
[+35]Jumpman Skrevet - 17 Feb 2010 : 18:04:44
Jeg vidste han var grønlænder ham julemanden....
[+35]Shotgun Joe Skrevet - 17 Feb 2010 : 17:57:55
Julemanden bor her i byen, han har en 5 meter høj postkasse stående nede i den gamle kolonihavn...
[+35]Jumpman Skrevet - 17 Feb 2010 : 17:45:20
He he håber sku ikke det er Rodolf du har spist så bliver du sku uvenner med Julemanden alle alferne og samtlige børn i den vestlige verden :-)
[+35]Shotgun Joe Skrevet - 17 Feb 2010 : 16:49:31
Jow da, jeg har fået hjort før, men aldrig rensdyr.
Jeg må dog sige at:
Smagen af rensdyr mørbrad er så fin, at det ville være vandalisme at bruge andet end salt og pebber!
[+35]Jumpman Skrevet - 17 Feb 2010 : 15:53:11
Sig mig har du aldrig smagt rensdyr og hjortekød før?

Så skulle du prøve at lave det i ovnen i en bradepande eneste ændring put hvidløg ind i kødet og læg stegen midt i bradepanden ca.200-225 grader
Læg fyld som brokkoli, blomkål, gullerødder og porrer rundt om stegen fyld bradepanden halvt med vand
Lad det stege/koge i 1 til 1½ time
Brune kartoffler er et must til rensdyrryg ellers kan man jo nøjes med de hvide men begge ting er at fortrække evt. lidt surt til
Sovsen regner jeg med du selv kan lave :-)

Ps. Selv mågebryst slå en normal engelsk bøf :-)

Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.16 sek. Snitz Forums 2000