Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 NY opskrift (22/2-03) Gratinerede buritos

Note: Du skal være tilmeldt for at skrive indlæg.
Tilmeld dig her. Tilmelding er gratis!

Skærmstørrelse:
Brugernavn:
Kodeord:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Tekst:

* HTML er slået FRA
* Forum-koder er slået TIL
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

E M N E    VISNING
[+35]Shotgun Joe Posted - 22 Feb 2003 : 18:51:27
En af min kæpheste med madlavning med chili er chilisovsen. Af flere grunde; men først og fremmest fordi den er nem at dosere i en ret. Frisk el. tørret chili har det med først at komme til sin fulde ret/styrke efter lang tids tilberedning, mens chilisovsen giver et godt indtryk at styrken efter få minutter. -Er retten ikke stærk nok, kan man gradvis tilsætte mere chilisovs

Du skal bruge:
500 g. hakket oksekøde el. kylling el. kalkun.
1 ds. flåede tomater.
1 ps. revet gratinerings ost.
1 ds. beaked beans (el. kog selv røde bønner(bedre selv)).
1 pk. buritos brød el. den slags bløde fladbrød man kan købe i en arabisk grønthandle (- at foretrække).
chilisovs (efter smag og behag).
soyasovs (efter smag og behag).
2 løg.
frisk koriander (efter smag og behag).
hvidløg (efter smag og behag).
salt og peber.

Fremgangsmåde:
Fyldet:
Svits 1 hakket løg i brunet magarine.
Tilsæt kødet og lad det brune.
Tilsæt chilisovs, hvidløg, koriander, soya og evt. andre krydderier (evt. et brev "købe" buritosmix (fra Santa Maria)).
Tilsæt bønnerne.
Sæt kødsovsen på lavt blus og lad den reducere, så al væden bliver kogt fra.

Sovsen:
I et blender glas hælder du:
Dåsetomaterne, et løg og chilisovs (tilsæt evt. et glas tarcosovs). Blend det til det bliver homogent.

Montering:
Smør et stort ildfastfad med lidt olie eller magarine.
Læg et buritos/flad-brød i fadet, læg en passende mængde af kødretten i og fold/rul den (husk at folde enderne ind). Når den første er rullet, skubber du den forsigtigt ud til enden af fadet og gentager proceduren, indtil fadet er helt fuldt.
Nu hælder du din tomatsovs over det hele, det må ikke "svømme", men sørg for at alle buritosne bliver "smurt" ovenpå. Drys den revne ost med rund hånd over det hele.
Fadet sættes i bunden af ovnen ved ca. 150 grader i ca. 1 time. Når de er færdige er tomatsovsen reduceret og har en grødet substance, osten må gerne være brun, men ikke brændt.

Dette er en fortræffelig ret som man kan krydre helt efter sit eget hoved (hvis man da har et og ikke har fået det blæst af at -E35- ). Den er faktisk også en og ikke så tidskrævende ret at lave (beregn ca. 40 minutter til tilberedning første gang).
Som tilbehør kan man tage lidt cremefraiche (evt. med hvidløg i), lave nachos eller lidt lyst brød og salat.

God fornøjelse !
4   N Y E S T E    I N D L Æ G    (Nyeste først)
tortillas Skrevet - 21 Sep 2003 : 11:14:08
Hehe Beat .
[+35]Beathoven Skrevet - 18 Aug 2003 : 19:56:47
Ja gratienerede Tortillas lyder i hvertfald som NOT
[+35]Beathoven Skrevet - 18 Aug 2003 : 19:56:22
Ja gratienerede Tortillas lyder i hvertfald som NOT
tortillas Skrevet - 18 Aug 2003 : 19:13:58
Mmmm. Lyder rigtig lækkert og dejligt HOT .

//tortillas.

Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.23 sek. Snitz Forums 2000