E M N E VISNING |
[+35]Shotgun Joe |
Posted - 03 Sep 2009 : 18:07:26 Endnu en Stegeso's opskrift.
Første skal du skaffe dig et kilo nakke koteletter, eller der omkring. Du skal også bruge: 1 Dåse flåede tomater. 1 Lille dåse tomat purre. En ordentlig dusk timiam. 2-3 Fed hvidløg. Lidt chili. 1 Bt. Bladselleri. Et par gulerødder. 1-2 Løg. Et par glas vin. En sjat soya. Salt og pebber. Olie/smør/margarine til at stege i.
Åben pakken med nakkekoteletterne og sjask noget soya på dem, drus med salt og pepper, lad dem om muligt stå et par timer og trække . Bladselleri, gulerødder, hvidløg og løg, skrælles, vaskes og skæres fint ud. Fat nu din bedste sourté pande og skru op på fuld styrke, giv den noget olie. Nu skal Nakkekoteletterne brunes. Dvs. at: de skal steges lige nøjagtig så længe at de bliver brune på hver side, men de skal stadig være rå. Ta' dem af og læg dem til side.
Steg løgne til de bliver klare. Smid nu tomat purren på panden og lad den stege godt. Steg nu resten af grøntsagerne og tilsæt dåse tomater, vin og timian og hvidløg.
Ligesom med osso buco, lægges det hele i lag i stegeso'en. Først grønsagsmixet, så kød osv. hvis kødet ikke er dækket af væske, fylder du bare efter med vin.
Sæt stegeso'en i en kold ovn på 175 grader og lad den stå der i 1½-2 timer. Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta.
|
|
|