Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
Brugernavn:
Kodeord:
Husk kodeord
Glemt dit kodeord?

 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 Koteletter i Italiensk Tomat sovs (i stegeso)
 Nyt emne  Svar p� emnet
 Vis printervenlig version
Forfatter Forrige emne Emne N�ste emne  

[+35]Shotgun Joe
[+35] Soldier

Denmark
1590 indl�g

Skrevet - 03 Sep 2009 :  18:07:26  Vis profil  Bes�g [+35]Shotgun Joe's hjemmeside  Send [+35]Shotgun Joe en ICQ besked  Klik for at se [+35]Shotgun Joe's MSN Messenger adresse  Svar med Quote
Endnu en Stegeso's opskrift.

Første skal du skaffe dig et kilo nakke koteletter, eller der omkring.
Du skal også bruge:
1 Dåse flåede tomater.
1 Lille dåse tomat purre.
En ordentlig dusk timiam.
2-3 Fed hvidløg.
Lidt chili.
1 Bt. Bladselleri.
Et par gulerødder.
1-2 Løg.
Et par glas vin.
En sjat soya.
Salt og pebber.
Olie/smør/margarine til at stege i.

Åben pakken med nakkekoteletterne og sjask noget soya på dem, drus med salt og pepper, lad dem om muligt stå et par timer og trække
.
Bladselleri, gulerødder, hvidløg og løg, skrælles, vaskes og skæres fint ud.
Fat nu din bedste sourté pande og skru op på fuld styrke, giv den noget olie.
Nu skal Nakkekoteletterne brunes. Dvs. at: de skal steges lige nøjagtig så længe at de bliver brune på hver side, men de skal stadig være rå. Ta' dem af og læg dem til side.

Steg løgne til de bliver klare. Smid nu tomat purren på panden og lad den stege godt.
Steg nu resten af grøntsagerne og tilsæt dåse tomater, vin og timian og hvidløg.

Ligesom med osso buco, lægges det hele i lag i stegeso'en. Først grønsagsmixet, så kød osv.
hvis kødet ikke er dækket af væske, fylder du bare efter med vin.

Sæt stegeso'en i en kold ovn på 175 grader og lad den stå der i 1½-2 timer.
Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta.

- iøvrigt mener jeg at Kartago skal ødelægges !
  Forrige emne Emne N�ste emne  
 Nyt emne  Svar p� emnet
 Vis printervenlig version
Hop til:
Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.27 sek. Snitz Forums 2000