Clan [+35] Forum
Clan [+35] Forum
[+35] Hovedkvarter | Profil | Tilmeld | Aktive emner | Forummedlemmer | S�gning | FAQ
 Alle fora
 Lidt af hvert
 Eat at Joe's
 Mørbradbøffer med rødvinssovs

Note: Du skal være tilmeldt for at skrive indlæg.
Tilmeld dig her. Tilmelding er gratis!

Skærmstørrelse:
Brugernavn:
Kodeord:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Tekst:

* HTML er slået FRA
* Forum-koder er slået TIL
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

E M N E    VISNING
[+35]Shotgun Joe Posted - 06 Feb 2004 : 18:26:48
Dette er IKKE en ny chilliopskrift, selv om man sagtens kan bruge lidt chilli til den. Det er en opskrift jeg selv er blevet lidt vild med, men den kan godt være lidt ½ dyr i indkøb.

Du skal bruge:
1 hel svine mørbrad.
2 flasker hæderlig rødvin.
Colman's sennepspulver.
Salt og pebber.
Evt. lidt chilli.

Før du går igang:
Retten er bedst tjent med, at du laver tilberedningen af mørbraden dagen før.

Puds mørbraden, så ALLE senerne kommer af. Skær den op i gode bøffer, ca. 2-3 cm. tykke.
Læg mørbradbøfferne op i en skål, som kan lukkes, eller brug en plastikpose (brug hellere 2 uden på hinanden).

Hæld godt og vel 1/3 af en flaske rødvin i, tilsæt 1-2 tsk. sennepspulver, salt og pebber, og evt. en smule chilli (men pas på ikke at ødelægge det fine køb. For meget chilli her og du kunne lige så godt lave koteletter). Lad nu det hele stå og trække med tætsluttet låg (eller lukkede poser), mindst et par timer, hellere til næste dag.

Når du skal stege mørbradbøfferne, skal du lade dem ligge og dryppe af i en si først, så intet af lagen går til spilde. Lagen bruger du til at tilsmage en opbagt sovs (du ved den med en god klast smør som smeltes og røres op med mel). - Brug evt. lidt fløde til sovsen.

Bøfferne spises med nyopgravede/hasselbagte eller andre kartoffer og resten af vinen nydes til.

Bon appetit !
5   N Y E S T E    I N D L Æ G    (Nyeste først)
[+35]Krakatau[Wa] Skrevet - 09 Feb 2004 : 10:11:22
hehe... i gamle gutter forbedrer jer ikke!!
[+35]Shotgun Joe Skrevet - 06 Feb 2004 : 21:25:01
Nååår ja, det glemte jeg at skrive:
Den hele flaske er til at drikke til maden, resten af den åbne skal kokken drikke mens han laver den
[RBBOT]TheEye Skrevet - 06 Feb 2004 : 20:51:29
LOL Joe
Du er en kok efter min smag.
2 flasker Rødvin og du bruger kun 1/3 af en flaske til maden
[+35]Shotgun Joe Skrevet - 06 Feb 2004 : 20:12:08
mail mig din adresse, jeg har også noget til Tomcat, jeg har lovet ham for længe siden !
[+35]6-PACK Skrevet - 06 Feb 2004 : 20:08:41
Du skulle vel ikke ligge inde med at lille glas af din ultrastærke sovs da jeg har en kollega der ikke kan få det stærkt nok
Nu skal han sku kureres
jeg skal nok betale for det men kræver det er MEGET stærkt

Clan [+35] Forum © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
Tilpasset ældre læsere - vist på [:)] 0.12 sek. Snitz Forums 2000