Forfatter |
Emne |
|
Koen_Kuno
Forummedlem
Denmark
227 indl�g |
Skrevet - 04 Oct 2004 : 22:53:55
|
Hey Joe.. Har du ikk en lækker opskrift på noget efterårs mad, som vi alle kan lave?? Når det bliver koldt udenfor, trænger man til noget varmt i halsen.. |
I hope that while so many people are out smelling the flowers, someone is taking the time to plant some.
-Herbert Rappaport |
|
KenZaI
Forum medlem
Denmark
1294 Posts |
Skrevet - 04 Oct 2004 : 22:55:37
|
Helt enig med Kuno nu vil vi have noget mad :D |
|
|
|
[+35]Shotgun Joe
[+35] Soldier
Denmark
1590 Posts |
Skrevet - 04 Oct 2004 : 23:02:03
|
Hmmmm, har faktisk et par ideer..... tænker.... efteråret er fuldt af gode råvarer ! |
- iøvrigt mener jeg at Kartago skal ødelægges ! |
|
|
[+35]Jumpman
[+35] Server Admin, [+35] Member of COW - G5
Denmark
6728 Posts |
Skrevet - 05 Oct 2004 : 18:33:39
|
Hvis i er til Thaimad så læs her
Oksekød med grøn karrypasta 4 pers.
1 aubergine, ca. 300 g 2 løg 400 g skært oksekød 2 friske, røde chillier 2 friske, grønne chillier 2 spsk olie 2 spsk Grøn karrypasta 1 dåse kokosmælk 2 spsk Nam pla (Thailandsk fiskesauce) 1 tsk farin 3 cm ingefær 4 kaffir limeblade
Fremgangsmåde
[*]Skær auberginen i små terninger. Kog dem i 3 minutter i saltet vand. Afdryp. [*]Pil løget. Skær løget i skiver og kødet i tynde strimler. Hak chillierne fint. [*]Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits karrypasta ½ minut. [*]Tilsæt oksekød. Svits det, til det er brunet (evt. ad to omgange afhængig af wok-størrelse). [*]Rør kokosmælk, nam pla og sukker i. Kog op og tilsæt aubergine, løg, chili, ingefær og kaffirblade. Småkog i 5 minutter. Smag til med ekstra nam pla. [*]Servér retten rygende varm, pyntet med basilikumblade. Spis jasminris og Grøn Papayasalat til Pynt: Basilikumblade |
|
Rettet af - [+35]Jumpman @ 05 Oct 2004 18:36:01 |
|
|
|
Emne |
|